Sort by Signal bug

Post Reply
Smithy
Contributor
Contributor
Posts: 28
Joined: Mon Oct 22, 2007 11:12 am
Contact:

Sort by Signal bug

Post by Smithy » Wed Sep 08, 2010 3:28 pm

Vistumbler v10
The sort by Signal function does not work properly.
1-digit are values are mixed up with 2-digit values.

User avatar
ACalcutt
Vistumbler / TechIdiots Admin
Vistumbler / TechIdiots Admin
Posts: 1202
Joined: Sun Oct 21, 2007 6:50 pm
Location: Rutland, MA
Contact:

Re: Sort by Signal bug

Post by ACalcutt » Sun Sep 12, 2010 4:19 pm

I Just released an update to fix this (10.1 Beta 1).

I redid the way I was sorting to be SQL based instead of using the built in Listview sort function. This will make my sorting much more customizable.

Smithy
Contributor
Contributor
Posts: 28
Joined: Mon Oct 22, 2007 11:12 am
Contact:

Re: Sort by Signal bug

Post by Smithy » Mon Sep 20, 2010 4:17 am

Andrew, where can I find the fix 10.1.1
it's not in the list of beta releases.

User avatar
ACalcutt
Vistumbler / TechIdiots Admin
Vistumbler / TechIdiots Admin
Posts: 1202
Joined: Sun Oct 21, 2007 6:50 pm
Location: Rutland, MA
Contact:

Re: Sort by Signal bug

Post by ACalcutt » Mon Sep 20, 2010 7:27 am

Auto Update. You could also get it off the svn http://vistumbler.svn.sourceforge.net/v ... athrev=658

Post Reply