Highlight AP currently associated with

Post Reply
rlmorrison
Newbie
Posts: 1
Joined: Sat Sep 13, 2008 10:54 am

Highlight AP currently associated with

Post by rlmorrison » Sat Sep 13, 2008 11:05 am

It would be handy (when using vistumbler in 'connected' mode) to indicate the access point with which you are currently connected to. Perhaps the entire row (of the connected AP) could be highlighted?

Vistumber is a very useful tool - thanks for developing it!

User avatar
ACalcutt
Vistumbler / TechIdiots Admin
Vistumbler / TechIdiots Admin
Posts: 1162
Joined: Sun Oct 21, 2007 6:50 pm
Location: Rutland, MA
Contact:

Re: Highlight AP currently associated with

Post by ACalcutt » Mon Sep 15, 2008 4:13 pm

It will be available in the next release.

Freebe
DIY Contributor
DIY Contributor
Posts: 91
Joined: Fri Oct 17, 2008 2:40 am

Re: Highlight AP currently associated with

Post by Freebe » Mon Oct 20, 2008 10:27 am

Could it be madde with a few ( SMILYS ) Green Smily for Good, Yellow for middle and Red for bad.

User avatar
ACalcutt
Vistumbler / TechIdiots Admin
Vistumbler / TechIdiots Admin
Posts: 1162
Joined: Sun Oct 21, 2007 6:50 pm
Location: Rutland, MA
Contact:

Re: Highlight AP currently associated with

Post by ACalcutt » Tue Oct 21, 2008 6:59 am

I don't know what you are asking.

Do you mean you want an icon to represent signal like in netstumbler? I have been unable to figure out how to do that in AutoIt

And this select connect AP feature has already been put into the latest beta

Freebe
DIY Contributor
DIY Contributor
Posts: 91
Joined: Fri Oct 17, 2008 2:40 am

Re: Highlight AP currently associated with

Post by Freebe » Wed Nov 26, 2008 2:28 pm

Like (rlmorrison) see above
Would be nice to see the in-use line in color. So as it stands out better.

Freebe
DIY Contributor
DIY Contributor
Posts: 91
Joined: Fri Oct 17, 2008 2:40 am

Re: Highlight AP currently associated with

Post by Freebe » Tue Feb 03, 2009 6:24 am

As to the Smilys i ment a ( Smily icon Green ) if its an open AP and ( none Smily icon Red ) when its locked. Don't know if this is possible.

Post Reply