bandwith

Post Reply
asanchez
Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Nov 29, 2011 9:12 am

bandwith

Post by asanchez » Tue Nov 29, 2011 9:21 am

Hi there;


I'm new using the Vistubler software. I want to know if is posible to test the Throughput in kbps or mbps in a selected AP.

I appreciate your attention... Thanks..!!!

User avatar
ACalcutt
Vistumbler / TechIdiots Admin
Vistumbler / TechIdiots Admin
Posts: 1198
Joined: Sun Oct 21, 2007 6:50 pm
Location: Rutland, MA
Contact:

Re: bandwith

Post by ACalcutt » Tue Nov 29, 2011 9:39 am

Vistumbler does not connect to access points. Because of this there would be now way to test the throughput.

Vistumbler does tell you the speeds the router supports, but I think this is different from what you are asking.

Post Reply